Grafisch ontwerpbureau voor ondernemers!

projecten

huisstijl & logo

Groeilokaal

Paul en Saraï Venner zijn de oprichters van  Groeilokaal! Zij geloven in integrale vitaliteit: het leven opbouwen en doorgeven, niet alleen ten behoeve van ons mens-zijn, maar ten behoeve van al het leven op deze mooie planeet aarde.
Als trainers, gidsen en mentoren bieden Paul en Saraï een veilige en ondersteunende ruimte om samen bij te dragen aan de wereld van vandaag en morgen.

Één van de belangrijkste wensen in dit huisstijl ontwerp was het uitstralen van rust en  minimalisme in typografie.

Beeldmerk:
De zandloper staat voor tijd, hij zit niet aan elkaar vast, dat is de ruimte die je bij Groeilokaal krijgt om te 'zijn'.

Realisiatie: feb. 2024

ontwerp

klant

Complete huisstijl & logo, visitekaartjes, stickers, promotiematerialen, briefpapier, Canva templates social media & zakelijke fotoshoot op locatie.

huisstijl & logo

Irene Westeneng

Irene Westeneng is coach voor kinderen en volwassenen.
Na haar jarenlange ervaring als Intern Begeleider is Irene zich sinds maart 2023 fulltime gaan richten op haar eigen praktijk. Zij biedt hierbij hulp aan scholen, opvoedingsvragen voor ouders, kindercoaching, relatiecoaching, en meer.

Een nieuw professioneel logo met een eenduidige look and feel was de wens van Irene. De huisstijl moest warm en toegankelijk zijn en passend bij de gewenste kleuren.

De paardenbloem staat symbool bij de praktijk, daarom is deze  illustratie speciaal op maat ontworpen en in de hele huisstijl toegepast. Dit versterkt de herkenbaarheid van het merk.

Realisiatie: nov. 2023

ontwerp

klant

Nieuwe huisstijl & logo, Canva templates briefpapier & socials
Aanpassing website

huisstijl & logo

De Leefstijldesigner

René Muller is een ervaren coach die mensen helpt met zowel voeding als beweging. Hij kenmerkt zichzelf als betrouwbaar, aandacht en passie en enthousiast.

In feb 2023 heeft René besloten zijn eigen bedrijf te gaan runnen, De Leefstijldesigner! Je kan hier terecht voor voedingscoaching, leefstijl coaching en busy parent coaching. 

Met zijn nieuwe onderneming wilde René goed van start gaan. Hij kwam daarom bij BURO M met de vraag om een compleet nieuwe branding te ontwerpen. Deze moest stoer maar ook warm zijn. Pakkend voor mannen én voor vrouwen. 

Hieruit is deze krachtige & professionele branding ontstaan.

Realisiatie:  jan. 2023

ontwerp

klant

Nieuwe huisstijl & logo, Canva templates socials, visitekaartjes, briefpapier en factuurpapier, email-handtekening.

Rebranding Huisstijl & logo 

B2S Bouw

B2S Bouw is een  bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed.

Door de harde groei van de laatste jaren paste het oude logo en huisstijl niet meer bij B2S Bouw. Ze wilden daarom graag een rebranding. De vraag was of er meer warmte en professionaliteit in de uitstraling kon komen. Door diverse gesprekken is er een moodboard met algehele stijl tot stand gekomen. Warm, zakelijk, no nonsens en betrouwbaar. 
Zoals ze zelf zeggen; 'gewoon' goed!

Realisiatie: Dec. 2022


B2S Bouw is een  bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed.

Door de harde groei van de laatste jaren paste het oude logo en huisstijl niet meer bij het B2S Bouw. Ze wilden daarom graag een rebranding. De vraag was of er meer warmte en professionaliteit in de uitstraling kon komen. Door diverse gesprekken is er een moodboard met algehele stijl tot stand gekomen. Warm, zakelijk, no nonsens en betrouwbaar. 
Zoals ze zelf zeggen; 'gewoon' goed!

Realisiatie: Dec. 2022
ontwerp

klant

Rebranding Logo, ontwerp huisstijl, visitekaartjes, webdesign, baniervlag, briefpapier, Instagram

Huisstijl & logo 

Sprankel, praktijk voor vitaliteit

Sprankel Praktijk helpt jou om je inzicht te geven in je gezondheid. Met onder andere voedingsadvies, leefstijltips en het inzetten van supplementen.

Sprankel is een nieuw jong bedrijf. Samen met de opdrachtgever zijn er voorafgaand een aantal branding gesprekken geweest. Daar heeft BURO M een passend moodboard bij ontworpen.
De naam 'Sprankel' is fris en zo ook de algehele look and feel van deze huisstijl. De kleuren roze en groen geven het geheel samen met veel witgebruik een opvallende fris en toch ook strak karakter.

Realisiatie: Feb. 2023

www.sprankelpraktijk.nl

ontwerp

klant

Logo, huisstijl, webdesign, visitekaartjes, briefpapier, nota Socials

Klant

logo en beeldmerk 

logo, beeldmerk & instafeed

logo en beeldmerk 

Kledingmerk; Linen menswear

huistijl & logo

Creatief tekenwerk, Miss Teken

Interieuradvies BJS

Mmade, jewelery

Logo & beeldmerk

Pending furniture; Moonlight (concept)

totale branding & socials

Vloerenbedrijf; Zilva 

Huisstijl & logo 

Parfum merk; Saerlig

HUISSTIJL & LOGO

Yogastudio Waves

logo & beeldmerk

Financieel advies bureau, Source